11  oktober 2024

Astonic verwelkomt Velofun als nieuw verkooppunt

Fietsenwinkel Velofun in Hoogstraten toont hoogwaardige Astonic e-bikes en fatbikes

In het hart van Hoogstraten, waar passie voor fietsen en toerisme samenkomen, vind je Velofun - een uniek verhuurbedrijf dat is ontstaan uit de kinderdromen van Raf en Ellen. Met een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit en plezier, biedt Velofun een onvergetelijke ervaring voor fietsliefhebbers van alle leeftijden.

Hoe het begon

Raf's fascinatie voor fietsen en Ellen's liefde voor de toeristische sector hebben geleid tot de oprichting van Velofun, waar hun gedeelde visie werkelijkheid is geworden. Zoals Raf zegt: "Als kind was ik al enorm gefascineerd door de fiets, terwijl Ellen een grote passie had voor de toeristische sector. Enkele jaren geleden vloeide onze twee kinderdromen samen in één verhuurbedrijf."

Fatbikes: De perfecte uitstap voor families

In hun zoektocht naar een leuke uitstap voor ouders met jonge kinderen, kwamen Raf en Ellen al snel uit bij de fatbike. Deze unieke fietsen, met hun brede banden en uitstekende tractie, bleken de perfecte keuze voor hun verhuur. "De aankoop van onze eerste fatbikes waren dan ook een schot in de roos voor onze verhuur," vertelt Ellen trots.
 
Fatbikes bieden een stabiele en comfortabele rit, waardoor ze ideaal zijn voor gezinnen met kinderen. Of je nu door de bossen wilt cruisen of langs schilderachtige paden wilt fietsen, fatbikes maken elke tocht tot een avontuur.

Een nieuwe locatie, meer mogelijkheden

Vorig jaar markeerde een belangrijke mijlpaal voor Velofun, toen ze verhuisden naar een nieuw winkelpand. Deze ruimere locatie biedt niet alleen plaats aan hun succesvolle verhuur, maar geeft Raf en Ellen ook de mogelijkheid om fietsen te verkopen. "Vorig jaar verhuisde we naar een winkelpand waar we naast onze verhuur ook de mogelijkheid voor verkoop kunnen aanbieden," legt Raf uit.
 
Met deze uitbreiding kan Velofun nu een completer aanbod bieden aan fietsliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar een fiets om te huren voor een dagje uit, of je eigen droomfiets wilt aanschaffen, bij Velofun ben je aan het juiste adres.

Astonic bikes: Kwaliteit en plezier voor iedereen

Velofun heeft zich verbonden aan Astonic, omdat dit merk bekend staat om zijn hoogwaardige fietsen en innovatieve ontwerpen. "Met de Astonic bikes willen we vooral kwaliteit aanbieden in combinatie met FUN voor jong en oud," benadrukt Ellen.
 
Een van de topmodellen van Astonic is de Earth Extended familie-editie. Deze fiets biedt uitgebreide meegroei mogelijkheden, waardoor hij kan meegroeien met je kind. Dit is een groot pluspunt voor Velofun, omdat het betekent dat families jarenlang plezier kunnen hebben van dezelfde fiets.
 
Een ander pareltje in het Astonic assortiment is de Breeze, met zijn verstelbare zadel. "De Breeze met verstelbaar zadel gaat in de toekomst een meerwaarde zijn voor onze verhuur," voorspelt Raf. Deze fiets is perfect voor mensen van verschillende lengtes, waardoor iedereen comfortabel kan fietsen.

Ervaar Velofun zelf

Ben je op zoek naar een onvergetelijke fietservaring in Hoogstraten of omgeving? Kom dan langs bij Velofun! Of je nu een fiets wilt huren, een testrit wilt maken, of meer informatie wilt over de verkoop, Raf en Ellen staan klaar om je te helpen.
 
Velofun is open van maandag tot en met zondag, op afspraak. Neem contact op via info@velofun.be om jouw bezoek te plannen en ontdek zelf waarom Velofun dé plek is waar fietsen en beleving centraal staan.
 
"Bij Velofun draait alles om kwaliteit, plezier en onvergetelijke herinneringen maken. We nodigen iedereen uit om deel uit te maken van onze fietsgemeenschap en te ervaren wat Hoogstraten te bieden heeft op twee wielen." - Raf en Ellen, oprichters van Velofun

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Eigenaren op hun handgemaakte Custom fatbike

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?